Over mij

Julia de Jong

Sinds mei 2023 ben ik vol passie en enthousiasme gestart met mijn eigen bedrijf “Smart Socials”. Met Smart Socials wil ik ondernemers helpen met hun online aanwezigheid. Bedrijven hebben vaak de tijd niet, de expertise niet en geen inspiratie om consistent te posten.
Dit terwijl dit van groot belang is!

Zelf houd ik van sporten en ben ik vaak te vinden in de sportschool. Sporten vereist een bepaalde discipline, deze discipline gebruik ik ook voor mijn bedrijf. Zowel met sporten als met het groeien van een bedrijf zijn doorzettingsvermogen en consistentie het belangrijkste. Deze principes gebruik ik ook voor social media.

Zelf heb ik in de zorg en in het speciaal onderwijs gewerkt. Ik merkte dat ik niet genoeg energie uit mijn werk haalde in deze branches. Ik begon mijzelf te realiseren dat ik vrijheid erg belangrijk vind. Vrijheid betekent voor mij werk doen dat ik echt leuk vind, waar ik mijn passie in kwijt kan en dat ik kan doen wat ik wil, waar ik dat wil en wanneer ik dat wil. Vandaar dat ik mijzelf ben gaan specialiseren in het beheren van social media van bedrijven.

Are You Ready To Start A

New Project With Me?

Contact gegevens

Volg mij op